Egalitate la angajare și la locul de muncă

Observatorul Social din România a început activitatea prin susținerea activităților de finalizare a proiectului: „Egalitate la angajare și la locul de muncă – Campanie de informare și conștientizare în vederea schimbării atitudinii sociale și a stereotipurilor la angajare și la locul de muncă”. Contractul de finanțare a proiectului s-a încheiat în decembrie 2011, dar OSR a continuat prin finalizarea tuturor procedurilor de încheiere a acestui proiect. OSR a pus la dispoziție în permanență documentele solicitate de organismele de verificare, iar prin prezența activă a membrilor acesteia a soluționat toate cerințele auditorilor, formulate ulterior încheierii proiectului. OSR a continuat să asigure sustenabilitatea proiectului mai sus menționat prin furnizarea materialelor de informare din cadrul proiectului, prin introducerea cursului “Egalitate la angajare și la locul de muncă” în planul de învățământ al programului de master “Managementul Resurselor Umane”, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București.

Observatorul Social din România a continuat sustenabilitatea proiectului „Egalitate la angajare și la locul de muncă – Campanie de informare și conștientizare în vederea schimbării atitudinii sociale și a stereotipurilor la angajare și la locul de muncă”.  În 2013 proiectul a fost nominalizat de două ori la categoria proiecte de succes. Proiectul a fost prezentat la două conferințe naționale: “Sustainable Results in Strategic Funding Projects from Structural Funds through OPHRD” – 8 Aprilie, și ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare și incluziune socială din România” – 1 Octombrie.

Din 2014 proiectului ”Egalitate la angajare și la locul de muncă – Campanie de informare și conștientizare în vederea schimbării atitudinii sociale și a stereotipurilor la angajare și la locul de muncă” este inclus în categoria exclusivistă a proiectelor Exemple de bune practici – poveşti de succes pentru regiunea Sud-Est. Observatorul Social din România a furnizat materiale și a răspuns la toate solicitările primite de la organismul intermediar OIR POSDRU Sud-Est.

http://old.fonduri-ue.ro/posdru/index.php/implementeaza/exemple-de-bune-practici